Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att röka för att dö

Ibland kan livet vara en jävla kuk
När allt det man försöker släppa klamrar sig kvar
Som om livet hängde på det

Så jag går ut för att röka bort mina problem
Andas in andas ut
Men jag är inte full
För jag röker för att dö

Men var inte orolig för mig
För det är bara att ge livet en riktig hård spark i skrevet




Fri vers av Hecate
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-09 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate