Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beständigt den sista droppen

Längtar efter förmågan att samla orden
Beskriva ståndpunkten av tillvaron
Den som jag distanserar mig från
Den som äcklar och känns
Den som inte kommer längre än ett konstaterande:
Att den fina linjen mellan ångesten och euforin
Likt bägaren ständigt rinner över
I händelser - beständigt den sista droppen




Fri vers av Oknytt
Läst 267 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-09 02:15



Bookmark and Share


  sextonförevigt
Men snälla, gift dig med mig och läs din poesi för mig varje kväll.
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt