Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer aldrig ha sommaren igen

En stram knut
En tråd som spänt sig hårt i bröstet
Du säger att "Vi kommer aldrig ha sommaren igen"

Midnattssolen och det rosa skära
Doften av syren och ljudet från gruset under oss
Känslan av ro och kravlöshet
Åtrån av hur vi badade genom varandra
Kvällar utan mörker.
En stark sol med lätta skuggor
En himmel i starka pasteller
Glittret över vatten
Och alla dem där blommorna jag inte kan namnet på.

Allt som var där, existerar inte längre här
(Vi kommer aldrig ha sommaren igen).

Nu faller mina svagheter i höstens mörker
Osäkerheten gör sig mera tydlig
Som skuggorna som faller från ljuset
Löven faller med från sommaren.

Jag tänker att:
Vi kommer aldrig ha sommaren igen.




Fri vers av Oknytt
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-02 20:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I mitt hjärta är det alltid sommar.
2023-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt