Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tredje våningen äter knarket upp hennes själ





På tredje våningen går hon
Letar lik i garderoben
Griper efter mod
Som inte finns
Betalar sina känslor med lögner
Och låter knarket i hennes hjärta
Äta upp henne

Hon injicerar smärta
Om och om igen
Men hon dödar det bara
För knarket är smutsigt

Och hennes själ är svartare än Satan själv

På hennes rygg lutar ryggsäcken åt höger
Hon vinglar
Ramlar och slår sig
Kryper runt på golvet och letar efter nålen
Den är i höstacken nånstans

Lyssnar på musik som får henne att trippa
För där i huvudet är det hon och hennes demoner
Och dom exploderar tillsammans




Fri vers av Tess74
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-09 16:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Nästan surrealistiskt otäck
skildring av droger.

Bra!
2014-10-10

  Lars Hedlin
Drama och känsla på hög nivå..APPLÅD!
2014-10-10

  Kaptenlöjtnant
Svartfint
2014-10-10

  Carina Bendix
Oj, vad starkt och dramatiskt. Berör.
2014-10-09

    AgnesKenshin
extrema motsatsen till den förra jag läste precis, av dej. Gillar ditt sätt att skriva både mörkare o ljusare!
2014-10-09

    ej medlem längre
Ohh..sån text
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74