Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmys


Himlen är grå
det regnar
Mörkret smyger sig på

Så skönt att sjunka ner i soffan
med en bra bok
eller kanske med nåt bra på TV
och en filt över benen




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-09 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt i all sin enkelhet.
2014-10-18

  Elisabeth H
Ja. Hösten är min favoritårstid. Vackert beskrivet.
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP