Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Institutionen

En dag hämtar vi dig
från gatan.
Du
som saknar allt
känner alla träd i parken.
Institutionen är stor
och maten smakar bra.
Dörrarna är låsta.
Ditt leende blir mindre
men du väger mer än då.
När molnen var din teve.
Du
som saknade allt
hade himlen som tak.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-09 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande tänkvärda rader
2014-10-10

  Anya VIP
Fantastiskt fin metafor...när molnen var din TV! Skrivarens engagemang skiner igenom. Somliga går sannerligen i trasiga skor! Tyckte mycket om den här! Bra!
2014-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Skilda världar.
Bra förmedlat om förändringen med kroppen och psyket.
2014-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Skär i hjärtat. En stor omställning från ute till inne. Kroppen mår väl bättre. Men själ och hjärta saknar något.
2014-10-10

  i af apa
att tänka på...
2014-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande skrivet...tänkvärt...
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP