Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam (2014)


Köksgardinerna piskar väggen
som en påminnelse om
att jag lagar för ingen

sängen gapar tom på löften
slukar allt utom min sömn
bjuder sin sten mot mitt öra

jag tycks född av blod
som inte vill para sig
hur förbannat det än blir

det är blott skärvor av ett glas
som borde ha varit drucket,
för längesen, som återstår...




Fri vers av Järnkatten
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-10 18:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivet...man känner ensamheten...
2014-10-12

    ej medlem längre
jag tycks född av blod
som inte vill para sig

Många starka rader här. Det ekar om tomheten. . .
2014-10-11

  Niclas Petersson VIP
Som ett sår som aldrig riktigt vill läka.
Inte helt öppet, men som ändå alltid gör sig påmint.
Starkt.
Gillar. Mycket.
2014-10-10

  Fjäderpennan
Utlämnande, starkt och bra skrivet.....
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten