Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till en åtrådd

om du var här
hade jag flyttat mig närmre dig i soffan
tills jag råkade nudda dig och

Jag hade inte skämts jag hade
lagt mina armar om dig och
lutat mig mot dig begravt

Mitt ansikte i din hals
och slutit mina läppar om din hud,
sugit mig fast och låtit tungan stryka den,
sugit upp din salta svett och förmodligen
kommit

så som jag gör av bara tanken på det
och av att skriva det här.




Fri vers (Fri form) av bastard
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-10 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bastard