Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja jag stal den från Prince för din skull


Det är så här det låter när duvor gråter





Skulle du klä av dig
För mig

Låta mig smeka dina linjer
Längs din ryggrad
Nedför dina hårstrån
Låta mina fingrar landa mjukt
Bryta av dina hinnor
Som speglar sig i mig

1,2,3
Kan du räkna hur många steg jag är från dig
Eller ger du upp
Blundar och gissar
När jag närmar mig

Ska vi bara göra det
Behöver jag fråga
Eller är du redo för mig redan

Kanske är vi som flyttfåglarna på hösten
Som flyr till varmare trakter
Söderut
Ner mellan dina lår

Och kanske är det nu jag ska fånga dig
Med jaktgevär och strypsnara




Fri vers av Tess74
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-10 22:50



Bookmark and Share


  Engel
Vackert!
2014-10-12

  Lars Hedlin
Just what it sounds like when Doves Cry! ;) Mästerligt :) kram
2014-10-11

  Carina Bendix
Starka känslor här.
2014-10-10

  Hon kallar sig poet VIP
Prince is King, vackert vackert
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74