Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja jag kan spå din framtid




Hade du frågat mig då så hade jag redan vetat
Vad framtiden skulle ge

För jag kan spå dina ord
Dina händer
Och dina ögon
Jag har sett in i dom

Och sett när du blygt vänt bort blicken
I min säng på tredje våningen
















And i liked it a lot!




Fri vers av Tess74
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-10 22:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sån härlig känsla inom......
2014-10-11

    Nicklas VIP
Haha! Glädjande att du gillade det du såg! Sådant här kan annars avslutas i en mer bitter ton!
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74