Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räknar du får? Jag räknar dagarna





Kan du inte sova?
Räknar du får?
Eller kanske räknar du mönstren på min vägg

Nej sluta genast!

Jag tycker du ska räkna hur många födelsemärken jag har
På ryggen
När jag ligger vänd på sidan
Så jag inte ser din vattkoppa
Som har lämnat vackra spår i ditt ansikte

Det som jag smeker i fantasin
För att sedan närma mig dina läppar
Långsamt.....




Fri vers av Tess74
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-10 23:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ljuvligt :)
2014-10-11

  Carina Bendix
Sensuellt..
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74