Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp




Vinden bär löven till en viloplats.

Där blir de ett med naturen.

Precis som vi människor,

en dag förmultna,

för att sen låta själen vandra vidare...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-11 08:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet. om livets väg............
2014-10-12

  Bo Himmelsbåge
Livets resa i ett nötskal...
från toppen till botten
under änglar cymbal
sedan vidare till Himlens
sal...

Mycket fint!
2014-10-12

  petter rost
Livet på fem korta rader, så tungt, så vackert!
2014-10-12

  M M Mannheim VIP
Ja så är livet. Kort och koncist tolkat.
2014-10-11

  Chawa VIP
Fint förmedlat livets kretslopp och själars både resa och öde...
2014-10-11

  Lehva VIP
Så vackert.
Ibland saknar jag själar som var nära men som har vandrat vidare. Det gör vi kanske allihopa:-).
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP