Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bortglömd..


Trillat i fällan (2014)


Trodde aldrig jag
var en av dom som skulle
hänga i egen snara
men det blev så..

färden var en bergochdalbana
sakta men säkert uppför
men rasande fort utför
kraschen vill ni inte ens se..




Fri vers av Järnkatten
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-11 09:03



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
usch, låter otäckt..berörande text
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten