Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm


Knarkare


De antastade en gammal dam,

när jag och min fru turistade i Stockholm.

Lyckligtvis uppfattade jag situationen.

Jag gick ner och frågade om hon kände sig hotad?

Ja, sade hon! (mycket skärrad!)

Då sade jag till dem som hotade henne.

Vill ni fortsätta?

Då sade de,

”du har inget med detta att göra”

Ok!

Sade jag!

Om er uppfattning är den samma som damens,
så släpper jag dettta!

Om inte,

sade jag,

så kommer ni att få uppleva
något som få människor inte vill uppleva.

De förstod inte vem jag är.

När de kort därefter gick därifrån,
och skrek;

Fuck You!

Troligtvis med knivar i fickorna.

Så förstod de mycket tydligt,
att jag inte tillhörde,
en av de rädda.

Jag är inte rädd för knivar,
och knarkare.

Jag är bara rädd för mig själv.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-11 15:33



Bookmark and Share


  Connie
Helt sanslöst bra!
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP