Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är livet värt?

Vad är livet värt utan dig?
Vad är livet värt utan honom?
Vad är livet värt utan henne?
Vad är livet utan vänner?
Vad är livet verkligen?

Det är frågor utan svar.
Det är ingen som vet.
Det är de som är bra.
Det är de som är fel.
Frågan som är viktig.
Frågan som ännu inte är ställd.

Vad är livet värt utan mig?




Fri vers (Fri form) av DarkMusic
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-11 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic