Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har nyligen träffat en person som jag verkligen älskar och den här dikten handlar om den personen.


Jag älskar dig

Att underverk kan hända är nått jag aldrig trodde på.
Att de skulle kunna hända, att jag skulle kunna träffa någon som du.
Denna underbara person, du vet vem du är.
Jag hoppas att du alltid kommer att vara här hos mig.
Jag vill bara vara hos dig och höra din röst.
Att se ditt leende på morgonen är som solen själv.
Att vakna bredvid dig är de jag vill.
Att höra dig säga orden som jag har så kär.

Jag vill att du ska veta, jag älskar dig mer än livet självt.




Fri vers (Fri form) av DarkMusic
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-20 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic