Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såhär tror jag att många känner men de är inte alltid lätt att få fram de. Jag hoppas att ni tycker om den här dikten om masken som jag tror att många bär.


Mask

När jag ser dig ser jag dig som den du visar mig. Men jag tror att de finns nå mer djupt där inne. Jag vill se de också, vill locka fram de ur mörkret. Jag att du känner dig trygg med mig. Jag tycker verkligen om dig.
Men vad ser du när du ser mig. Ser du mig bara som den jag visar eller ser du något mer? Ser du vad de är jag döljer inom mig eller ser du bara masken som jag alltid bär?
Jag bär en mask som är så tung men ändå så svår att ta bort. Jag känner bara masken, känner inte vad som finns under den. Jag vill veta vad som finns där. Är de en person som jag kan vara stolt över eller är de någon som inte är något att ha? Är de en person som alltid stänger dörren eller är de någon som kan vara öppen och glad?
Vem de än är så ser inte jag det. Men jag vill veta, jag behöver veta. Om jag inte vet hur kan jag då säga vem som är jag?
De enda jag vet är att jag bär en mask och det har jag gjort i en evighet.




Fri vers (Fri form) av DarkMusic
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-03 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic