Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text om hur vissa av mina dagar känns.


Förlåt

Förlåt för de jag sa.
Förlåt för de jag gjorde.
Förlåt för alla mina fel.
Förlåt för alla mina känslor.

Förlåt för allt som jag sagt genom livet.
Förlåt för allt som jag gjort.
Alla rätt, alla fel, förlåt för de också.
Förlåt för att jag känner, andas och lever.

Förlåt för att jag finns.




Fri vers av DarkMusic
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-02 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic