Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara eller inte?

Att vara eller inte vara, det var de som Shakespeare skrev. Det var den frågan som väckte mig. Det var den frågan som jag ville hitta svaret på. Att vara eller inte vara? Vad betyder de,vad menas, varför fråga, var finns svaret, och vem vill ha ett svar?
Alla vill veta svaret., ingen vill veta svaret, han vill veta svaret, hon vill veta svaret och jag vill veta svaret. Svaret finns men var? Jag är jag och du är du och så borde de vara men så är det ej.

Vad nu? Har jag svar på frågan utan svar? Jag är jag.




Fri vers av DarkMusic
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-11 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic