Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt från länge sen


Jag och du

Du är du och jag är jag.
Men vilka är vi?
Jag ser dig nästan varje dag.
Men för dig är jag inte synlig.
Jag gillar dig.
Men gillar du mig?
Inte vet jag.
Mitt liv är struligt.
Det vet jag.
För jag vet inte vem jag är.
Jag är någon, men vem?
Kanske känner du också så här.
Vad ska jag säga.
Jag vet inte mycket om dig.
Och du vet nog inget om mig.
Men jag gillar dig och kanske kan du gilla mig.




Fri vers av DarkMusic
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-11 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic