Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Allt är svart, allt är mörkt. Jag ser ingen väg ut.
Mitt liv är de, jag lever men varför?
Vad är meningen med mitt liv?
Jag vill förstå, vill få mörkret att försvinna., vill att allt försvinner.
Det kanske är jag som borde försvinna.
Har jag rätt?
Har jag fel?
Skulle världen klara sig bättre utan mig?
Jag tror de, gör du?
Jag är ensam i mörkret, helt ensam och utanför.
Jag passar inte in, jag hör inte hemma, jag är inte någon.
Vad är vänner? Vad är vänskap?
Hur passar man in?
Jag vet inte.
Allt är slut, jag vill inte mer.
Jag vill inte vara kvar.
Vill inte leva!




Fri vers av DarkMusic
Läst 222 gånger
Publicerad 2014-10-11 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic