Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är från den mörkaste perioden i mitt liv.


Döden

Döden. Vem är han, är han verklig?
Vill han åt mig, eller är de dig som döden vill ha?
Han finns alltid där och väntar runt hörnet.
Han kan ta vem som helst.
Inte många vill se honom, låta honom föra dig bort.
Inte många vill veta vem han är.
Jag vill träffa honom, jag vill att han ska föra bort mig, jag vill veta vem han är.
Jag vill inte vara kvar, jag vill försvinna, gå upp i rök bara försvinna bort.
Är livet verkligen värt att leva?
Vill jag verkligen ha de?
Svaret är nej.
Jag vill bara dö.




Fri vers av DarkMusic
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-11 22:06



Bookmark and Share


  i af apa
vill man verkligen dö...? antar jag man gör det...

är det inte mer smärtan att leva
man har svårt stå ut med...

tror bra man försöker se nyanserna även i det svarta... men fint skaldat om svår känsla!!
2014-10-16

  uppriktiga råd
Gåtfull, men döden kommer till oss alla ändå,jag skulle inte fråga "är livet värt att leva? men "varför lever jag"?
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic