Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför? Frågan alla ställer.
Varför litar jag inte på någon?
Varför bryr sig ingen om mig?
Varför är jag så ensam?
Varför vill ingen vara med mig?
Varför är jag deppig?
Varför känns livet inte värt att leva?
Varför svälter människor?
Varför har inte alla mat?
Varför har inte alla rent dricksvatten?
Varför är så många sjuka?
Varför finns vi?
Varför dör vi?
Varför har vi namn?
Varför ska jag leva vidare?




Fri vers av DarkMusic
Läst 244 gånger
Publicerad 2014-10-11 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic