Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

Ett liv utan vänner är ett tråkigt liv.
Ett liv utan familj är ett sorgset liv.
Ett liv utan mat och vatten är ett dött liv.
Ett liv utan känslor är ett skrämmande liv.
Ett liv utan mening är ett hopplöst liv.
Ett liv utan dig är hemskt, men ett liv utan mig vore ingen förändring.
Varför leva när livet inte är värt något?
Jag vill bort, jag vill försvinna, vill inte vara kvar.
Jag vill bara sänkas ner i jorden i evighet.




Fri vers av DarkMusic
Läst 231 gånger
Publicerad 2014-10-11 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic