Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens utgång

Det som sker de sker.
Det som är, de är.
Men ibland blir allt fel.
Då känner jag mig inte längre hel.
Vad går att göra?
Det finns ingen som är villig att höra.
En tragedi utan slut.
Något som inte är som de ser ut.
Allt dras bort från mig.
Innan jag ens hunnit säga hej.
Är livet verkligen värt att leva?
När det inte finns någon som det vill deal.
Utan vän och kärlek, vill jag helst försvinna

I evighet.




Fri vers av DarkMusic
Läst 230 gånger
Publicerad 2014-10-11 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic