Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens tår

Att vara kär är svårt.
Gillar han mig, som jag gillar honom?
För mig verkar det alltid vara nej.
Jag är blyg, och rädd att fråga.
Men jag har aldrig hört någon säga till mig att de gillar mig på de sättet.
Det verkar vara dömt att misslyckas.
Jag vill också vara med någon som gillar mig.
Vad är felet på mig.
Är jag ful, eller är något annat fel?
Är det något med mitt sätt?
Eller är jag bara fel?
Varför vill ingen vara med mig.
Det känns hemskt.
Just nu vill jag inte vara kvar, och bara en kan hjälpa mig

Döden




Fri vers av DarkMusic
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-11 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic