Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråa skuggor


Känna

få tiden att gå nu
få hösten att regna bort
vintern att lägga sitt helande vita täcke
över fälten
Vänta på våren när den anländer med all sin prakt
all grönska, liv och glädje




Jag går sakta vidare

det är bäst så




Fri vers av Gigi
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-12 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi