Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K....som i Alice...






Jag föll ner i djup sömn
Kanske föll jag längre än så
Ner i kaninhålet
För du väntade där
I min säng
Över mig
På mig

Du la din nakna hud mot min
Kysste mig med din tunga som jag inte smakat förut

Du lät mig ta våran oskuld

Kyssarna smakade salt och berusning
Din handflata strök min kropp mot sig
Lekte med min bröstvårta mellan dina tänder
Lät mig känna hur vass du kan vara
Smekte mig med långa fingrar
Och kände varje cm

Viskade mitt namn djupt i örat

Blåste värme över hjärtat
Så det började brinna igen
För dig

Är detta din plan
Tänker du besöka mina drömmar
Fast jag inte vill

Kommer du dansa tryckare med mina känslor
Låta mig kramas till Prince melodier
Kanske smeka min ryggrad som i natt
Låta dina händer vandra längs med min karta

Jag vet inte
Men jag vet att drömmen var äkta
Den var sann
Du var där så nära
Att jag aldrig ville släppa

Men Alice smiter alltid ur kaninhålet
Ner i hatten
Och gömmer sig




Fri vers av Tess74
Läst 181 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-12 16:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört :)
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74