Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej den är inte till någon här på poeter kanske jag ska inflika, så inga rykten uppstår i Internetdjungeln :)


J...jag räknar till månen och tillbaka för dig




J.......ag saknar dina ord
Jag behöver dom för att andas
Behöver dina andetag i mina
Gunga i takt långsamt

Vi borde hitta en väg
För kalla nätter
Och kyssa varandra så vi brinner upp
Bli älskande över hela kontinenten

Kom igen...
Ge mig en rad
Ett ord
Tala om att du är kvar där ute
Så väntar jag

Räknar till månen och tillbaka tusen gånger
Minst




Fri vers av Tess74
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-12 16:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2014-10-13

    ej medlem längre
T skriver bra!
Och jag gillar det jag läser!!
2014-10-12

    ej medlem längre
Och alla dessa gånger..
jag lät mig beröra dig.. det var,
lika magiskt nu som då..en himmels
varma hand..
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74