Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bh avslöjar dig






Jag tänker ta och föra bandet
Nedför din axel
Kyssa din skuldra
Kittla din nacke
Dofta ditt hår

Låta mina fingrar smeka ryggraden
Och lämna dig fnissande
Göra dig lite Dummare
Än mig

För jag är Dum
Men kan föra mig som en dam
Ge dig blickar likt ett rovdjur
Tända dina nerver i jordens kretslopp

Och tänk om jag snubblar över dina läppar
Låter min tunga nudda där du vill

Kanske doppar mitt hjärta i ditt
Men vem ska rädda oss då?




Fri vers av Tess74
Läst 316 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-10-12 19:37



Bookmark and Share


  Maggi
wow..
2015-05-10

  Stigi Skog
Mmmmm.....ycket sinnnnnnligt, i en avskalad text
2014-10-29

  Valter Örn VIP
Sensuellt och med glimten i ögat!
2014-10-14

    ej medlem längre
Så den är så vackert skriven och du skriv mera om kärleken som du kan så bra
2014-10-14

    prima donna
sensuell och mycket vacker text!
2014-10-14

    Bo Malte
är väl skönt om det inte finns någon räddning...
2014-10-14

  Lars Hedlin
Sensitivt och bra!
2014-10-13

  Ponkla
Vackert skrivet!
2014-10-13

    skamfilad
Oj så kittlande. Snyggt avslut med, du är grym!
2014-10-13

  Glitr
...fnissig ja, men Dum? Det beror på hur det tolkas... personligen ser jag inget dumt i denna fina text! Kram
2014-10-12

  axveronika
..ingen alls...
2014-10-12

  Engel
Oj,
det ligger en väldig ömhet i den här dikten.
2014-10-12

    ej medlem längre
"lämna dig fnissande"..så fint
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74