Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I penumbran


Redan borta
Utan att ha
Kommit fram
Bakom bredvid
Under ovan
och alltid
Strax bortom
Seglen som enda, alla sju
Spelet mättat
jorden fyller din mun




Fri vers (Fri form) av axveronika
Läst 470 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-12 21:27



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Liksom skuttar och lever. Snyggt!
2014-10-19

  Glitr
Tycker om den beslutsamma vilsenheten - text helt i min smak!
2014-10-19

  Stefan Albrektsson
Bra driv i denna text - och skuggigt på alla sidor, över, under och omsluten av jord.
2014-10-19

  Lars Hedlin
Bra diktat!
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika