Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under betongens smekande hand




Åker taxi
Längs gator

Ljusen far förbi utanför fönstret

Det vandrar flickor på trottoaren
I svarta kappor
Högklackat och röda läppar

Går mot något
Någon

Dimman tätnar över hennes svarta hår
Hon håller en duva i handen
Släpper den mot månen
Och jag är där nu
I hennes kropp
Över hela henne

Lyssnar på hjärtslagen innanför huden
Det är så jag gör när allting blir svart
Jag behöver smärtan
Jag behöver betongens smekande hand




Fri vers av Tess74
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-13 11:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor närvaro
2014-10-13

  Hon kallar sig poet VIP
Bild-ande, närvarande steg för steg i texten. Känns lite som en filmscen.
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74