Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag har sönder dig kommer ingen åt dig





Är det fel av mig
Att vilja ta dig
Spänna fast dig i mig
Nagla min hud mot din
Och nypa insidan av dina lår
Tills du ber mig sluta

Är det fel av mig att vilja kyssa dig trasig
Känna blodsmaken blandas med min saliv
Och låta dig fälla tårar
Över mina armar som låser dig i mitt hjärta

Ja kanske är det fel av mig
Att vilja penetrera din själ
Krossa dina andetag
Och kväva dig med mina fingrar

Ja kanske är det fel av mig
Att åtrå dig så jävla mycket
Att jag vill ha sönder dig

Så ingen annan får dig
Så ingen annan når dig




Fri vers av Tess74
Läst 212 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-13 13:52



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Väldigt bra förmedlande av känslan. Starkt.
2014-10-14

  Lars Hedlin
Rått starkt och jäkligt bra denna!
2014-10-13

  Glitr
Svårt possessivt och jublande nära. Men ja. Berör. Brottas oxå med ägande-tankar emellanåt. Jobbiga. Kärleksfullt destruktiva...
2014-10-13

  Hon kallar sig poet VIP
Att visa sårbarhet är vackert, lika så väl styrka på samma gång. Den balansen når du här.
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74