Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om hur mitt liv brukade kännas varje dag. Musiken har jag skrivit själv.


Mörkt Liv

Jag ska berätta om mig.
Det liv jag har.
Det liv jag lever.
Och den jag är.

Så väldigt mörkt, så väldigt kallt.
Allt känns så tomt.
Allt känns så skört.
Allt känns så ensamt.

Ett mörker som växer och växer.
Känslan av rädsla.
Känslan av oro.
Känslan av saknad.

Tomhet, oro, rädsla och sorg.
De känslor som lever i mig.
De känslor jag döljer.
De känslor jag har.

Att leva har blivit svårt.
Att tänka, att hoppas, att tro.
Att ha viljan att kämpa.
Att se ljuset i slutet av tunneln.

Det här är jag.
Den jag är.
Jag lever i mörker.
Och jag har fastnat där.




Fri vers av DarkMusic
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-13 20:25



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
BERÖR
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

DarkMusic
DarkMusic