Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska dig,andas dig.Dö ut.

Tiden skulle kunna få raderas.
Om den ändå inte fanns.

Tänk.

om det alltid fanns något som aldrig var nog.
så som mitt hjärta försöker att sluta slå.
så som min hjärna försöker glömma bort.

men jag vill få.
äga.
ha.

evighet med dig.
Tänk.
din närvaro, en skapelse som aldrig kunde undfly att få smälta samman med det jag äger.

jag vill dö ut
bli till partiklar
men med en känsla av
att jag andas dig
i en oändlighet




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-14 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP