Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven under mina ensammaste år tidigare i livet.


Slag






Beroende


av

dina lögner



svek



och slag



för



mitt uppvaknande





Allt


för


din kärleks


skull




Fri vers av sommarmoln
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-14 11:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den känslan väl beskriven, ja !
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln