Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖDA RÖNNBÄR



Brunröda rönnbär, höstflimmer.
Riskorn på en tallrik.
Kaffet i tekoppen värmer vid brasan.
Slocknar före mörkret.

Korpen kraxar som en kråka.
Höstfukt och dimman drömmer.
Skrynkliga rönnbär.
Kala grenar, rykande skorsten.

Aska och kallt kaffe intill en naken frusen kropp.
Hopkurad.

Ruttna rönnbär och frost i håret.




Fri vers av IdaStina
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-14 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina