Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mej


låt mej vara
i vägen en stund

låt mej stjäla
lite tid med dej

låt mej få se
in i dina ögon

låt mej finnas
i ditt liv några ögonblick

låt mej vara
lycklig då




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-14 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST