Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att vakna ur mörkret

Daga att vakna nu.
Dags att börja se ljuset.
Dags att känna glädje igen.
Dags att känna inspiration.
Dags att börja delta i livet.

Även om det går mot höst.
Även om du inte kan vara här nu.
Även om dagarna blir mörkare.
Så finns det fortfarande möjligheter.

Slut upp med att skämmas för dig själv.
Livet väntar på dig.
Drömmarna väntar på dig.
Tiden väntar på dig.
Snart finner du tillbaks till harmonin.

Sök dig till äventyr istället för mardrömmar.
Sök dig längtan även om den ger dig svindel.
Sök dig kärleken där den finns att hämta.
Bryt loss från destruktiva mönster.
Bryt loss från destruktiva tankar.
Ge upp för att kunna resa dig igen.
Snart är du tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Ballongen i skymningen
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-15 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen