Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Alla oroar sig
Klarar du dig?
Mår du bra?
Är du okej?

Svaren är enkla;
Det måste jag, nej och nej
Frågan är om jag behöver din hjälp

För hur mycket jag än vill bryta ihop för dig
Så måste jag vara starkare än så

För tårarna måste rulla i ensamhet
Skrik måste kvävas till snyftningar

Hade jag inte vart som jag är
Så hade du vetat vem jag var

Utlopp skapas på de vanliga sätten
Skriva, läsa, förneka

Jag vill att dom ska veta vad det är för fel på mig
Men jag vill inte berätta

För det känns som att jag är tillfällig
Och lever på lånad tid för er
Det känns som att allting tar slut
Och vänskap likaså

Men det enda jag faktiskt har lärt mig
Är att inte lita på någon...




Fri vers av Hecate
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-15 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate