Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll, morgon



Kylig kväll
katten gör sig osynlig
i soffan


iskall morgon
stackars katten kommer hem
varm med grannens doft




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-15 13:50



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Mysig text som fick mig att dra på smilbanden.
2014-10-16

    ej medlem längre
En katt kan verkligen konsten att göra sig osynlig när det passar
2014-10-15

  Almagrundet
Den andra kändes på många sätt. Kylan, varm katt och "sveket". Mycket bra!
2014-10-15

    ej medlem längre
Ja, de var fina!
2014-10-15

  KYREUS of Sweden
Trauma.
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP