Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1, 2, 3




1, 2, 3
Räkna in mig

Mata mig med smärtan

Ät mig
Förgör det sista
Bind mig i dina lemmar
Smek mig medhårs

Låt mig ligga i ditt knä
Smiska mig naken
(Jag har varit så stygg)

Känn hur jag rusar i ditt blod
Och låt mig sedan skena
För sista gången






























Vill du kyssa mig?
Slicka mina läppar
Kom
Kom
kom




Fri vers av Tess74
Läst 209 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-15 20:01



Bookmark and Share


  Onders
ah. detta känns traditionellt tyskt.
finstämt.
2014-10-19

  Lars Hedlin
Intensiv stark bra som fasen!
2014-10-16

    AgnesKenshin
mkt bra skrivit!
2014-10-15

  M M Mannheim VIP
Skulle nog vilja kyssa dig, men smiska är för mig helt främmande. Men sen är det ju poesi.
2014-10-15

  M M Mannheim VIP
Skulle nog vilja kyssa dig, men smiska är för mig helt främmande. Men sen är det ju poesi.
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74