Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ergo sum

ibland, som idag
när tankarna rusar flyktigt förbi
undrar jag på allvar
om jag verkligen är en person
eller om jag bara är en reflektion av din spegelbild
eller ett skört glaskärl för dej att fylla med vad du vill
eller en duk för dej att måla ditt självporträtt på
eller kanske en tom bok för dej att skriva vad du behagar i

men om jag kan tänka alla dessa tankar
då m-å-s-t-e det väl finnas ett jag
eller?




Fri vers (Fri form) av insertnamehere
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-15 22:42



Bookmark and Share


    tehdog
icke då
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere