Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vann!




Du ville ta min självkänsla och slänga den till vargarna! Du ville förnedra, sparka och låsa mig samman med djävulen, men du, "you lost"!

Polisen tog dig i örat som den pojk du är, man blir du aldrig! Ditt arbete tog någon annan, min rädsla gav jag tillbaka till dig. Jag var nyckeln till din framtid, nu är du ensam.

Nu får du stå med dumstruten i ett hörn och skämmas. För dig skulle jag gjort allt, men jag förlorade inget, men du förlorade allt och glöm inte, du kommer att straffas hårt, för Gud ser allt!




Övriga genrer av genni VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-16 11:38



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Wow. Den här berör. Du skriver utan filter. Bravo.
2014-10-25

  anits VIP
En mycket stark och tänkvärd text, det gäller att vara ärlig och sann mot sig själv!
2014-10-16

  aol
Det var ord och inga visor, vilken ilska, man förstår ju varför,
2014-10-16

  M M Mannheim VIP
Är inte att vinna, att förlora kampen?
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP