Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till mitt hjärtas vän



med munnen full av skratt
varje gång vi talas vid
du är ljus och ljus är vad jag andas
i mitt liv
men även då ett midnattsmörker
snabbt sveper förbi
hålls min hand så hårt
att själen aldrig trillar i

du håller alltid upp mig högt
såsom vi håller upp varann
med sikte på en stjärna blott
fastän du var den jag fann
vi lär av varandras sinnen
ögonblickligen
söv ner mitt liv med hopp
och kärlek

så kan vi vila sen




Bunden vers (Rim) av smintellivis
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-16 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01