Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på tåget till Stockholm

genom höstdagen
tåg till Stockholm
snabb men långdragen

mitt på tåget mitt hjärta
mottaglig för andras glädje
andras smärta

människans varande
det lågmälda pratet
viskande bekymmer
eller tysta skrattet

allt berör, smeker
finns där ute och åter finns i mig,
allt leker

skåne stockholm
snabbtåg
fångade höst genom fönster
och log




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-16 13:03



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Hahaha! "Bra" menade jag att skriva :P Fråga inte mer.
2014-10-16

    Jim Friberg VIP
Olga Florén
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP