Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fridom

jag har aldrig känt mig så fri som här
jag skriver vad jag vill, jag ler
en författarens frihet
kan ingen ta ifrån en

jag steker ord, kokar ord, låter de sjuda
jag hittar på nya ord
jag bryr mig inte rent ut
ord på spets, ord i gryta
orden som sårar
orden som smeker, orden som skrämmer, avskräcker
dömande ord, galna ord
hela meningar, ord i kedja
blåa, gröna, torra, vissna,
gråa, trista.

nu kan jag inte skriva mer,
Stockholm ler.




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-16 13:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt lekfull
text som
ger glädje
till den
som läser
2015-02-09

    Bo Malte
fint...
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP