Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkväll

 

Skuggorna spelar en svag melodi
den svävar tyst ut över heden
solen gått ner och här står vi
och blickar ut över den tomma leden

Trädkronan vajar till olika håll
jag tror den vill visa vägen
med månen som lampa så går det nog lätt
vet nu hur jag ska styra stegen




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-14 11:19



Bookmark and Share


  ULJO
briljant
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP