Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksfyllt vardagsbabbel.


Kan inte låta bli.





Du.

Ja?

Tröttnar du aldrig på mig?



Nej.

Varför inte?

Det vet jag inte..

Vah?!

Nej.




Älskar vi varandra.

Tror det?

Tror vi det.

Ja?




Är du trött nu.




Lite. Men. Kom hit.

Okej.




Jag har inte tröttnat på något...

Um?

Bara på din röst. Tyst.

...

........................!!!

.!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Glitr
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-16 23:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Olika kärleksspråk kanske?
Härlig text...
2014-10-22

  Fale Bure VIP
Över texten vilar Sandro Key-Åbergs ande...påminner om hans "Prator"...Bravo!
2014-10-19

  Connie
Härlig text, med glimten i ögat! Gillas ;)
2014-10-19

  Lars Hedlin
JA ibland behövs inte orden!
2014-10-17

  Angel of love
En inre kärlek i samtalet.
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr