Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig igen.....

Känner din hand, när den vidrör min kind...
Doften, viljan....
Hör din röst svamlar om att jag är din...





Fri vers av IdaStina
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-17 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina